Sjampinjong-Stroganoff 🍄
med soyasaus og fløte
Ingredienser
1 Person
Fremgangsmåte
1. Skrell potetene 🥔, og kutt dem i mindre biter. Kok de til de har blitt møre.
2. Kutt opp sjampinjong 🍄 og løk 🧅 og la dette surre i pannen til løken har krympet.
3. Tilsett creme fraiche 🥛, og smak til med soyasaus 🍶 og pepper.
4. Hell vannet av potetene 🥔 Tilsett matfløte 🥛 og en klatt med smør 🧈 Mos til du har en silkemyk potetstappe. Topp med stroganoff og server.
Næringsverdier
Næringsstoff | Per 100g |
---|---|
Kalorier | 539.3 kcal |
Energi | 2264.8 kj |
Protein | 42.7 g |
Fett | 22.3 g |
Mettet fett | 13.4 g |
Enumettet fett | 0.0 g |
Flerumettet fett | 1.6 g |
Karbohydrater | 13.1 g |
Sukkerarter | 1.5 g |
Salt | 4.8 g |
Kostfiber | 30.6 g |
Stivelse | 8.5 g |
Sukkeralkoholer | 0.0 g |
Estimert total vekt: 364g ()